El xef Marc Gascons, estrella Michelin a Els Tinars de Llagostera, va portar el seu savoir faire a Barcelona, a l’hotel Serras. La seva és una cuina de producte, basada en la cuina tradicional catalana i presentada de manera fresca i lleugera, al dia. És a dir, l’essència d’Els Tinars, però amb tots els detalls que comporta ser el restaurant d’un hotel. Exemples: les braves fullades, l’arròs sec de gamba roja a la brasa i romescol i els canelons de pollastre ecològic, beixamel de bolets i el tàrtar de vedella. I per postres, coulant de xocolata amb gelat d’avellanes del Piemont. La mateixa carta es pot demanar al rooftop, allà on, per cert, Picasso va pintar.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Pg. de Colom, 9
- Barri Gòtic
- Barcelona
- 08002
- Transport
- Drassanes (M: L3)
- Preu
- €€€
- Horaris
- Dm. a dg. d'13 a 15 h i de 19 a 22 h
Discover Time Out original video