1. Terrat de l'Insolent
    Foto: Eugènia Güell
  2. Xuixos de l'Insolent
    Foto: Eugènia Güell
  3. Berenem del restaurant Insolent a Gràcia
    Foto: Eugènia Güell

Ressenya

Insolent

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • Vila de Gràcia
  • Crítica de Time Out
Anna Torrents
Publicitat

Time Out diu

A l’Insolent han creat un dels plats més interessants de l’era moderna: el mini xuixo farcit d’estofat de coll de xai amb maionesa de ras el hanout. Un mos sorprenent que cal tastar tant sí com no, que demostra la irreverència i el joc rere del projecte ideat per Julià Castelló (de la pastisseria Can Castelló), Miquel Garcia (Celler de Can Roca), Pedro Huerta i Javier Custodio. Ubicat a l’hotel La Casa del Sol, el restaurant ofereix esmorzars, dinars i sopars i amaga una fantàstica terrassa a l’àtic. A la carta, encisen amb tàrtars de remolatxa, canelons d’escamarlans i mandonguilles de porc i calamar amb salsa chili crab. De postres? Un xuixo, però a la brasa, amb canyella, cardamom, poma caramel·litzada i gelat de formatge cremós.

Detalls

Adreça
Plaça del sol 23
Barcelona
08012
Transport
Fontana (L3)
Horaris
De dc. a ds. de 13:00–15:30, 20:00–22:30. Dt. de 20 a 22.30 h. Dl. i dg. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà