Ja hem tastat les noves (i sorprenents!) croquetes de Catacroquet

Aquest restaurant és tot un encert per a tots els amants d’aquesta recepta reinventada: podreu tastar-les farcides de les combinacions més inversemblants i meravelloses. Però no només hi ha croquetes, perquè les opcions 'no croquetables' són espectaculars!
  1. Catacroquet
    Catacroquet
  2. Catacroquet
    Catacroquet
Time Out en col·laboració amb Gastronosfera
Publicitat

Cata by Catacroquet està especialitzat en una de les tapes més tradicionals i difícils de cuinar de les receptes casolanes espanyoles: la croqueta. Aquest mos diví, que sovint es farceix de pernil, carn o peix i s’arrebossa amb engrunes de pa, segueix sent tot un repte per a les noves generacions. Quantes vegades hem esperat que fossin les àvies qui les preparessin? Ara ja no cal, perquè aquest restaurant ha aconseguit mimetitzar el plat tradicional a la perfecció i, a més, modernitzar-lo i donar-li tots els farcits que es mereix, ja que aquestes petites bombes de sabor donen molt de joc. I no només això, perquè la carta s’atreveix a anar molt més enllà de les croquetes i proposa un bon assortiment de plats espectaculars, molts d’ells ideals per sucar-hi pa! L’espai també és un reflex d’aquesta unió entre el tradicional i l’actual: amb un disseny a mig camí entre una taverna i un gastrobar, amb parets de rajola i mobiliari de disseny. A més, compta amb una gran terrassa amb sol des del matí fins que comença a fer-se fosc. I una cuina que no tanca en tot el dia.

Un bon armari de croquetes

Catacroquet ha donat un gir més contemporani a la nova carta de croquetes perquè les puguem menjar farcides de mil meravelles, fins i tot algunes semblen haver donat la volta al món, impregnades de cultures llunyanes. Què us sembla una de pollastre al curri amb cruixent d’arròs? També trobareu croquetes de pernil ibèric i calamar amb katsuobushi, o de tonyina amb kimchi, coronada amb un cruixent de wasabi. La mítica croqueta de galta ibèrica al Pedro Ximénez ara s’afegeix a la carta amb un melós de bolets i un cruixent de patata.

Opcions gastronòmiques diverses

I el millor és que aquest restaurant també ha fet alguns ajustaments amb les propostes ‘no croquetables’ (les croquetes són les reines de la casa, però la corona és extensa) i s’han atrevit amb un plat tradicional de garrí Agnei rostit amb patates i fins i tot amb un curri verd de rap i gambes. Per llepar-se els dits! Encara més si els marideu amb una bona cervesa ben fresca.

De fet, també han renovat les opcions per beure: des d’aquest estiu, han incorporat una nova llista de còctels i una acurada carta de spritz i vermuts, perquè és tan important el menjar com els seus acompanyants. Ja podeu oblidar-vos de fer la croqueta sense èxit... deixeu que aquests experts en l’art de la croqueta us desfacin el paladar!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat