Japan Attack

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

Festa grossa a Can Cisa/Bar Brutal: per celebrar el seu tercer aniversari, els bessons Colombo han convidat a una nodrida representació de la millor beguda alcohòlica nipona, fins al punt de què el celler/restaurant de vins naturals es convertirà en un ‘pop up’ del mam orgànic del país del Sol Naixent. Per a fer-ho amb garanties, tres són els convidats: Mr. Yuki, qui va ser sommelier del Noma de Tokyo, que oferirà una selecció de vins i sakes orgànics com mai no s’havia vist a Barcelona.

La tasca pedagògica se la repartirà amb l’Oyama Yasuhiro, el propietari del Weinstand Waltz, potser el bar de vins més petit i més selecte de Tokyo, tot un expert en vi natural i un coneixedor d'extravagàncies exquisides.

I per menjar hi haurà una selecció d’uns 15 plats preparats in situ per Kuoki Watanabe, xef japonès expert en tècniques japoneses ancestrals, com la fermentació, amb una forta influència de la cuina xinesa de Sichuan. Podreu tastar delicadeses com gambes marinades amb sake, toku amb carn picada i salsa picant o costelles de porc confitades amb vinagre negre. També hi haurà festa amb DJ, còctels i una sala del Brutal convertida en un autèntic karaoke a la japonesa.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà