Kemako aposta per 'japonitzar' les hamburgueses amb ingredients com el cogombre adobat amb soja i vinagre d'arròs ('sunomono'), les fulles de perilla ('shiso'), els bolets shiitake, la vedella wagyu i l'anguila; condiments com la maionesa de wasabi, la salsa de miso i la d'unagi (brou d'anguila, salsa de soja, sucre, mirin i sake) i tècniques culinàries com la 'tempura' i el 'karaage'. Tot això es concreta en una carta de disset hamburgueses (entre 9 i 12 euros), servides amb pa de brioix amb mantega (amb opcions sense gluten i una vegana). La més demandada és la de carn wagyu. La segueix la ‘crab’ —amb cranc de closca tova cruixent tempuritzat, ‘pico de gallo’, envinagrats, col i maionesa— i la kimchi —doble smash burger de vedella, kimchi casolà super suau i cheddar. Una altra opció sorprenent, i la preferida de la clientela d’origen asiàtic, és la d’anguila del Delta de l’Ebre —cuinada amb ‘dashi shoyu’ i servida amb envinagrats, col morada, enciam i salsa ‘unagi’.
Els entrepans es poden acompanyar amb patates, moniato o iuca fregida. També hi ha platets clàssics com l’edamame i d’altres més personals com el ‘hot honey tori no karaage’; unes boletes de pollastre arrebossades amb flocs de blat de moro cruixents. De postres, dorayakis, mochis i un parell de tiramisús. Per beure, refrescos, birres nipones i catalanes, i un sake.