Els nigiris fets amb les mans de Hideki Matsuhisa ens arriben a la boca sense alteració en la temperatura, i s’hi desfan amb tots els gustos potencials. Com a cuina estratosfèrica que combina enginy i sabors mediterranis i japonesos, ha merescut la primera estrella Michelin d’un restaurant japonès a Barcelona i és, sens dubte, un dels millors restaurants del Gòtic. El control exacte del tall del peix del millor sushi possible, la quantitat d’arròs i la textura, entre d’altres, fan que aquest local sigui absolutament ineludible per a qualsevol amant de la cuina japonesa. Un plaer seure just davant dels cuiners i gaudir d’un dels dos menús gastronòmics que ofereixen. A un nivell senzillament superior. Si busqueu una opció d'igual qualitat però amb aires de taberna japonesa tradicional, visiteu el Shunka, germà del Koy Shunka.
Menú degustació: dues opcions
El Koy Shunka només serveix menús de degustació, és a dir, no dona l'opció d'anar a carta. Els menús que ofereix el restaurant són el Koy, amb opció de 10-11 plats (en funció de si vols afegir Wagyu o no), més unes postres, i té un preu de 115-139 € per persona. El segon menú degustació es diu (G)Astro i consta de 13 plats i unes postres. Aquest últim té un preu 177 €. Els menús tenen una durada de 2-3 hores i, en tots dos casos, la beguda va a part.
Cal reservar?
Tot i que habitualment no hi ha llargues llistes d'espera, és recomanable reservar. A l'hora de fer-ho, es pot triar entre l'opció de taula o de barra de sushi.