Després de la pandèmia, Rías de Galícia va reobrir com a Rías/Kru. Abans pujaves les escales del Rías de Galícia –un restaurant obert l'any 1986, marisqueria familiar de referència de Barcelona– i t'hi trobaves un altre restaurant, l'Espai Kru, on el que dominava en un 80 % de la carta porcions excelses de producte marí cru i marinat amb elaboracions d'alta cuina moderna. Els germans Iglesias han optat per unificar la carta en els dos espais.
L’altell Kru –aquella meravellosa taula de roure– s’obre quan ja no hi ha més reserves abaix. A Rías/Kru pots demanar unes cocotxes al pil-pil impressionants (sedoses, subtils... millors que les basques?) i també noves elaboracions com un tàrtar de tonyina picant on el joc del caviar d’oli d’oliva i l’oli de bitxo picant propulsa un producte de per si magnífic. Porta la cuina el xef Robert Gelonch, un cuiner elegant, tècnic i creatiu. És un d'aquells xefs que opina que menys és mes, i el certifica una trajectòria de deu anys amb casa pròpia –Gelonch, pioner de la fusió culinària a Barcelona– i sis anys com a cap d' I+D de Grupo Iglesias. Al capdavant de Rias/Kru excel·leix en el producte nu però amb molta imaginació i 'punch'.