Takashi Ochiai és un dels grans pastissers de Barcelona i ara apunta també al gelat. Amb l’ajuda d’Andrea de Bellis, artesà italià, ha desenvolupat una geladeria italiana tradicional amb tocs japonesos. Per caure de cul: viatge en cremositat delirant a Àsia i sorbets de sabors com cirera i 'umeboshi' (la pruna envinagrada del Suprunaman de l’Arale!).
Kurimu, així es diu la gelateria, vol dir cremós en japonès, i va néixer per una idea de la filla d'Ochiai, la Yuri. "Un dels grans èxits de la casa era el gelat de te verd, i en servíem molt als restaurants, per què no obrir un lloc de gelats?", raona ella. Segueixen la mateixa filosofia de producte de qualitat i km 0 de la pastisseria –llet fresca, el wasabi del gelat de igourt amb wasabi es fa amb ingredients de proximitat!– i hi trobareu sabors tan plaents com el sorbet de maduixa, llima i 'yuzu' o el de xocolata i gingebre. Atreviu-vos amb el gelat de sèsam negre, deliciós, o demaneu-los amb un 'tayaki', un simpàtic peixet de pasta fullada, que vindria a ser el cucurutxo japonès, però molt més bo que la tantes vegades indigesta neula.