Aquesta 'trattoria' de barri s’especialitza en boníssimes pizzes de massa mare i farina ecològica elaborades amb productes locals, ecològics i de Km 0. És per això que, a més d’una carta estable, sempre tenen noves receptes de temporada que, en molts casos, porten ingredients conreats al seu hort propi, entre ells, enciams i bròquils. Les pizzes estan dividides entre clàssiques, com la marinara, que es poden muntar amb ingredients al gust; i les gastronòmiques, com la 'tartufata' amb 'scamorza afumicata' i ou de Calaf. Per compartir, destaca el provolone al forn amb sofregit de tomàquet, ceba caramel·litzada i tomàquet, així com unes postres casolanes ben treballades. No només pizzes (que per cert, us podeu confeccionar a mesura amb una base i afegint ingredients).
També hi ha una oferta molt completa d'amanides abastides per l'esmentat hort, tapes i plats de pasta com déu mana, tots preparats amb un esperit gurmet i juganer però sense pretensions de puresa. Un exemple: els macarrons d'en Fred porten una bolonyesa de... vedella Black Angus i xoriço ibèric! Per rematar l'àpat, el 'meloncello' casolà, amb meló en comptes de llimona, és el més recomanat.