El nom no enganya: La Barriteca –subtítol "la teca del barri"– és un restaurant de cuina catalana a Poblenou on hi hagué durant molts anys un restaurant de menú, barat de solemnitat, pero, així i tot, més que digne. Situat a Maria Aguilò, el carrer veïnal de veritat, van agafar el relleu el 2021 i hi trobareu una versió actualitzada de plats de cuina catalana clàssics, plens de llicències creatives i afegitons suculents i gurmet.
Com per exemple, aplicar tataki de bonítol a l'empedrat de fesolets, o fins i tot picades d'ullet a Berasategui, com uns bons ravioli de txangurro amb salsa de gambes. Sempre us hi podreu fotre un bon fricandó –amb vedella de llata Angus!– però ulls a les idees que tenen amb el producte de temporada: el millor que li pot passar a una carxofa del Prat és que te la serveixin amb ceps confitats, cremós de pinyons torrats i moniato. Espai petit, però ple d'idees i esperit. Altres receptes són directament iconoclastes però reconeixibles. Com aquest sincretisme de la Catalunya interior i Barcelona que és la bomba catalana: de trinxat de la Cerdanya arrebossat, amb cor de botifarra del Perol i salsa romesco!