La Briciola
© Ivan GiménezLa Briciola

La Briciola

  • Restaurants | Italiana
  • preu 2 de 4
  • Sants - Montjuïc
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Si algú pot onejar amb tot el dret del món la pizza a Barcelona són ells. Pino Prestanizzi (calabrès) i Patricio Sodano, de Nàpols, van obrir, el 1989, La Briciola. Era un moment en què “només hi havia una pizzeria a la ciutat, i anar a sopar a l’italià era signe de distinció”, rememora Pino. El temps aquí s’ha aturat, però això és bo: han mantingut el nivell i treballen amb tot el producte, fins i tot l’aigua, de Nàpols. I la decoració és massa autèntica per titllar-la de kistch.

Tenen una carta ben escollida d’antipasti i plats de pasta, però l’estrella, esclar, és la pizza, en el seu cas fina, cruixent, res de napolitana barateta que ja en circulen moltes: “No hi ha res pitjor que una pizza gomosa i poc feta que et repeteixi”, diu en Pino.

 

Detalls

Adreça
Olzinelles, 19
Sants-Montjuïc
Barcelona
08014
Transport
Mercat Nou (M: L1), Sants Estació (M: L3,L5)
Preu
€€
Horaris
Dl. tancat. De dt. a ds. de 13.30 a 15 h i de 20.30 a 23 h. Dg. tancat.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà