Què diríeu d’assaborir un bon àpat que fusioni les cuines d’Amèrica del Sud, Europa, Japó i el nord d’Àfrica? Aquesta és la proposta gastronòmica de La Chula Gastrobar, que a més no es queda aquí, perquè ho planteja en forma de ‘finger food’, un tipus d’elaboracions pensades per ser menjades amb les mans. Una carta que pot variar a diari en funció dels productes frescos i de temporada que es trobin al mercat, i que sorgeix de la creativitat de Yasmany Chávez, un xef d’origen cubà i format a França. Podreu assaborir plats sorprenents com els ‘chicken waffles’, uns ‘gofres’ de patata amb pollastre macerat amb taronja, o el ‘veggie tacu tacu’, unes delicioses croquetes de ‘frijoles’ d’arròs. I els diumenges de 13 a 16 hores podreu tastar el seu 'brunch', amb ous benedictins amb bacon i salsa holandesa, fruites de temporada, uns American Pancakes, servits amb coulis de maduixa i nabius i amb un toc de nata, i una beguda a triar entre suc natural, cafè o còctel mimosa, i tot per només 10,90€.
A més, un cop per setmana, els amants de la bona música en directe gaudireu amb una jam sessions i, si sou dels més atrevits, tindreu l’oportunitat de tocar qualsevol instrument fent ‘impros’ i compartint la música amb altres artistes que ho desitgin. Al seu escenari compten amb guitarres, piano, trompetes i un saxo!
Ah, si teniu mascota i no la voleu deixar sola a casa, no patiu, a La Chula us la podreu endur perquè és un espai ‘dogfriendly’!