La Graciela ho té claríssim: els dos ingredients més importants per fer la sopa més icònica de la gastronomia mexicana, el 'pozole', són la paciència i l’amor. Ella el fa a l’estil de l’estat de Nayarit, d’on és oriünda. Deixa el blat de moro 'cacahuazintle' en remull tot un dia, després el cou durant hores amb porc, pollastre i una salsa de pebrot de romesco i finalment el serveix acompanyat d’un plat amb 'totopos', ceba, enciam, cogombre, raves i llimona. Alerta perquè aquest acte amorós de 9 euros només passa els caps de setmana. Desgraciadament, la paciència té un límit. Ara bé, entre setmana hi podeu seure a menjar especialitats com tamales o tacos de 'birria' –especiat i deliciós guisat de carn de xai, no vol dir que sigui dolent!– que us en llepareu els dits.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Passatge Xiprer, 5
- L'Hospitalet de Llobregat
- 08903
- Transport
- Santa Eulàlia (M:L1)
- Preu
- 20 €
- Horaris
- De 13 a 16 i de 20 a 11h. Dl. i dg. tancat.
Discover Time Out original video