En un típic carrer estret del Born, hi ha ben amagadet un petit restaurant íntim i acollidor anomenat La Cua Curta. És de l’Adrià Nieto, ex-Soho House. Primer va ser dels seus avis i després dels seus pares, i ara ell el capitaneja juntament amb la Inés Müller. Ofereixen amanides currades, fustes de formatges i embotits, carpaccios, tàrtars i patés casolans –de rocafort i tòfona, o d’escalivada amb anxoves, per esmentar-ne dos– . Però, sobretot, fondues; la clàssica d’emmental i gruyère, una segona a la qual s’hi pot afegir un tercer formatge de la carta o una tercera que inclou un toc especial (bolets, sobrassada, fruits vermells o pernil ibèric). Per mullar: pa, crudités o fruita.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Carassa, s/n
- Barcelona
- 08003
- Transport
- Jaume I (M: L4)
- Preu
- €€
- Horaris
- Dimarts de 20:00 a 23:30. Dc. i dij. de 13:30 a 15:30 i de 19:30 a 23:30. Divendres de 13:30 a 15:30 i de 20:00 a 00:30. Dissabte de 13:30 a 16:50 i de 20 a 00:30. Diumenge de 13:30 a 16:30 i de 20:00 a 23:30.
Discover Time Out original video