Ressenya

La Cua Curta

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Mediterrània
  • preu 2 de 4
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

En un típic carrer estret del Born, hi ha ben amagadet un petit restaurant íntim i acollidor anomenat La Cua Curta. És de l’Adrià Nieto, ex-Soho House. Primer va ser dels seus avis i després dels seus pares, i ara ell el capitaneja juntament amb la Inés Müller. Ofereixen amanides currades, fustes de formatges i embotits, carpaccios, tàrtars i patés casolans –de rocafort i tòfona, o d’escalivada amb anxoves, per esmentar-ne dos– . Però, sobretot, fondues; la clàssica d’emmental i gruyère, una segona a la qual s’hi pot afegir un tercer formatge de la carta o una tercera que inclou un toc especial (bolets, sobrassada, fruits vermells o pernil ibèric). Per mullar: pa, crudités o fruita.

Detalls

Adreça
Carassa, s/n
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (M: L4)
Preu
€€
Horaris
Dimarts de 20:00 a 23:30. Dc. i dij. de 13:30 a 15:30 i de 19:30 a 23:30. Divendres de 13:30 a 15:30 i de 20:00 a 00:30. Dissabte de 13:30 a 16:50 i de 20 a 00:30. Diumenge de 13:30 a 16:30 i de 20:00 a 23:30.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà