El Palau Moja, La Casa del Patrimoni Català, és un espai museístic del S. XXI situat en un palau de finals del s. XVIII, que dóna presència als principals actius patrimonials de Catalunya a les Rambles de Barcelona i que vol fomentar la visita als mateixos mitjançant una oficina de Turisme.
El restaurant d'aquest espai patrimonial tan emblemàtic està a l'alçada de les circumstàncies: La Cuina del Moja és una adreça 'slow food' de tradició mediterrània. La conceptualització de la carta ha estat elaborada pel xef Xavier Pellicer i l'interiorisme evoca l’atmosfera relaxada i agradable pròpia d’una casa de pagès catalana.
Cada matí, el client pot gaudir d’un bufet lliure per esmorzar de brioixeria i entrepans i sucs naturals. Als migdies, s'hi trobarà un menú molt complert o hi podrà dinar a la carta, amb plats tradicionals de la cuina catalana, com per exemple bacallà a la llauna, fricandó o mandonguilles amb sípia, i també peix fresc i arrossos. Seguint la filosofia 'slow food', carn, peix i vegetals són de proximitat, i ecològics en la mesura del possible.