Poca broma amb La Despensa de Mitre: ha aconseguit que una cantonada tan poc simpàtica pel passejant com la de Mitre amb Mandri –sis carrils de trànsit!– sigui un punt de peregrinació 'gastro' a la zona alta.
La seva fórmula no és nova però sí molt efectiva: el local disposa de capacitat per a 70 comensals, i és allò que diem un restaurant versàtil; funciona tant com a bar local de diari –excel·lent menú de migdia– com a lloc per anar a sopar de vint-i-un-botons amb la família o la parella, també per a grups (perquè agrupa tres antics locals diferents, i té sales privades amb capacitat de fins a 36 persones).
Què s'hi menja? Doncs un xic de tot però molt ben fet i en raccions abundants. Començant per entrants com un 'bao' de pollastre cruixent, maonesa de rocoto i iogur de menta, o més tirant cap a la terra unes mongetes de Santa Pau amb ou a 65 º, botifarra del perol i calamars. I pels nens, no falla mai un caneló de pollastre rostit amb salsa de múrgoles. Els arrossos, com el de cigales, sèpia i alls tendres puntuen, però és en l'apartat carnívor que ho peten. El seus medallons de cua de bou o el seu carré de xai desossat són passaports de primera al paradís de la melositat carnívora.