1. La Gastronómica
    © Irene FernándezLa Gastronómica
  2. La Gastronómica
    © Irene FernandezLa Gastronómica

Ressenya

La Gastronòmica

3 de 5 estrelles
  • Restaurants | Catalana
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Dani Zara, barceloní, ha aplicat tot l’après durant una dècada al Hard Rock Cafe, on va començar de cambrer i va acabar de cap de cuina, a una petita cantonada de Sant Antoni. El resultat, cues vespertines de clientela majoritàriament estrangera i una escalada ràpida als rànquings. El local, d’aires industrials càlids, té 27 m²: 25 comensals repartits entre dues taules, diverses microbarres i la terrassa atesa per un servei atent sense ser empallegós. L’amo té la mà trencada amb el client forà i es nota. La carta és un breu compendi de tapes i platets representatius de la nostra gastronomia fets amb ingredients de qualitat i coccions pacients.

El platet estrella és la costella de porc cuinada a baixa temperatura durant nou hores. La carn és molt melosa i la salsa de remolatxa i iogurt que l’acompanya hi dona un contrapunt refrescant encertat. Seguint l’estela de les coccions mimades, el pop confitat: és sedós i suculent, però necessita més punch de graella. El bacallà amb samfaina, en canvi, és immillorable. L’ensalada russa, cremosa i lleugera, és correcta. I els daus d’albergínia amb mel de canya són exquisits; cruixents per fora i airosos per dins. La mousse de manxego té bones intencions però és massa compacta i no acaba de fer justícia a la resta.

Detalls

Adreça
Vilamarí, 9-15
Barcelona
08015
Transport
M: Espanya
Horaris
De dt. a dj. de 13:00 a 15:45 i de 19:00 a 22:45 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà