1. La Gormanda
    Foto: Pep AvilaLa Gormanda
  2. La Gormanda
    Foto: La Gormanda La Gormanda
  3. La Gormanda (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotLa Gormanda (Eixample Esquerre)
  4. La Gormanda (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotLa Gormanda (Eixample Esquerre)
  5. La Gormanda (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotLa Gormanda (Eixample Esquerre)

Ressenya

La Gormanda

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • Esquerra de l’Eixample
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Obert el 2018 per la xef Carlota Clavé, La Gormanda és un punt important a Barcelona en la reinterpretació de la tradició. Clavé –formada a Hoffman i que va estar al capdavant de les cuines d'Alba Granados i Alba París– ha optat per fugir dels tòpics i les combinacions d'ingredients òbvies. No hi trobareu tonyina i alvocat, però sí 'gyoza' amb carn d'olla o unes cocotxes de bacallà al pil-pil amb calçots, dos plats que parlen molt de la seva visió de la cuina catalana contemporània. 

D'un àpat aquí en podeu esperar un producte de temporada superlatiu i una minuciositat extrema, tant en la concepció del plat com en l'emplatat. Lluny d'exposar una carta extensiva, Claver té un grapat de receptes que fan que, a més de gaudim com a bojos, ens n'adonem que encara hi ha camp per córrer en la tradició si hi ha talent i esperit de risc. Com la seva presa ibèrica amb una carbonara de pinyons, o uns peus de porc amb gamba vermella i mongetes del ganxet. 

Detalls

Adreça
Carrer d'Aribau, 160
Barcelona
08036
Transport
Diagonal (M:L3,L5)
Preu
€€€
Horaris
Dm. a ds. de 13 h a 15.30 h i de 20 h a 22.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà