1. La Gormanda
    Foto: Pep Avila | La Gormanda
  2. La Gormanda
    Foto: La Gormanda | La Gormanda
  3. La Gormanda (Eixample Esquerre)
    Scott Chasserot | La Gormanda (Eixample Esquerre)
  4. La Gormanda (Eixample Esquerre)
    Scott Chasserot | La Gormanda (Eixample Esquerre)
  5. La Gormanda (Eixample Esquerre)
    Scott Chasserot | La Gormanda (Eixample Esquerre)

Ressenya

La Gormanda

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • Esquerra de l’Eixample
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Obert el 2018 per la xef Carlota Clavé, La Gormanda és un punt important a Barcelona en la reinterpretació de la tradició. Clavé –formada a Hoffman i que va estar al capdavant de les cuines d'Alba Granados i Alba París– ha optat per fugir dels tòpics i les combinacions d'ingredients òbvies. No hi trobareu tonyina i alvocat, però sí 'gyoza' amb carn d'olla o unes cocotxes de bacallà al pil-pil amb calçots, dos plats que parlen molt de la seva visió de la cuina catalana contemporània. 

D'un àpat aquí en podeu esperar un producte de temporada superlatiu i una minuciositat extrema, tant en la concepció del plat com en l'emplatat. Lluny d'exposar una carta extensiva, Claver té un grapat de receptes que fan que, a més de gaudim com a bojos, ens n'adonem que encara hi ha camp per córrer en la tradició si hi ha talent i esperit de risc. Com la seva presa ibèrica amb una carbonara de pinyons, o uns peus de porc amb gamba vermella i mongetes del ganxet. 

Detalls

Adreça
Carrer d'Aribau, 160
Barcelona
08036
Transport
Diagonal (M:L3,L5)
Preu
€€€
Horaris
Dm. a ds. de 13 h a 15.30 h i de 20 h a 22.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà