Entrecot damunt de brasa amb flames de foc de fons
Foto: La MaduradaLa Madurada

Ressenya

La Madurada

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | A la brasa
  • Horta
  • Crítica de Time Out
Anna Torrents
Publicitat

Time Out diu

La cuina al carbó és el centre d’aquest restaurant que trasllada l’esperit de l’Eixample a Horta. Sota el lema “foc, aroma i temps”, l’spin off del Carnal d’Enric Granados segueix apostant per divulgar la carn de diverses parts del món. Per això, ofereixen una àmplia gamma de talls, races, procedències i maduracions diferents amb què entrenar els paladars més carnis. Els plats imprescindibles inclouen el carpaccio de filet de vedella trufat amb parmesà i el bistec tàrtar amb rovell confitat, que conviuen amb mitjanes de vaca simmental. Però això no va només de culatins de vedella, xurrascos i entranyes: també fan amanides i peixos a la brasa que, com la resta de la carta, respecten les aromes ancestrals.

Detalls

Adreça
Pg. de Maragall, 408
Barcelona
Barcelona
08031
Transport
Horta (M: L5)
Horaris
€€€
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà