La senzillesa acompanyada de qualitat és una fórmula infal·lible. I aquesta és l'opció de La Marabanda, el nou espai de restauració de La Daurada, un frapant club de platja a la darrera punta de l'espigó del port de Vilanova i la Geltrú. La ubicació és espectacular: una fenomenal terrassa amb vistes a una platja natural -res a envejar amb les millors situacions de la Costa Brava- equipada amb piscina i gandules, i una banda sonora curosa proporcionada pels DJ de la casa.
El cuiner resident és Carles Ramírez, que ha optat per una cuina de brasa amb producte mariner-treballen amb graelles Josper, un fet que garanteix un punt de cocció immillorable- i tapes de tota la vida preparades d'una manera curosa. I molt generoses: com ensaladilla russa fumada d'anguila o calamars a l'andalusa amb allioli d'all rostit, o escopinyes al natural al curri. Ara, és en plats com l'espeto de pop o de sardines a la brasa en què s'aprecia la frescor del producte i el sabor de la brasa.
La carta de vins és més que eficaç i variada, sobretot en l'apartat de vins negres de la terra. I postres casolanes i un servei directe, eficaç i amabilíssim. De fet, si tenim en compte els sablassos que sovint representa menjar en un xiringuito, un se'n fa creus de l'óptima relació qualitat-preu-situació. Ara, si opteu per l'apartat de peix de llotja a la brasa segons mercat, el preu picarà més alt.
Tota l'oferta de La Marabanda es complementa per La Daurada, un espectacular club de platja equipat amb una discoteca i sala de concerts que no té res a envejar als grans clubs de Barcelona –la seva programació pròpia marca l'actualitat cultural de Vilanova i la Geltrú– i una plataforma situada al cim del mar, Cala Tintorera, i una cocteleria i restaurant. En total 10.000 m2 interconnectats dedicats a l'oci per a tots els públics i la gastronomia.