A tota l'àrea caribenya es menja aquest plat. Com que és un producte originat per les sobralles, es podria pensar que és un plat simple. No obstant això, com succeeix a La Paladar del Son, hi ha tot un art per elaborar aquest plat, que ja no es fa de les restes sinó que és un dels principals protagonistes de la taula caribenya. Es barreja carn esfilagarsada que es cuina en una salsa de tomàquet, i se li afegeixen altres components molt caribenys com els fesols, plàtans mascles, arròs blanc i, en algunes zones, hi inclouen les arepas (coquetes veneçolanes de blat de moro). –M.A.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Torrent de les Flors, 6
- Gràcia
- Barcelona
- 08012
- Transport
- Joanic (Línies: L4)
- Horaris
- De De dt. a ds. de 13 a 16.30 h i de 20 a 24 h, dg. de 14 a 17 h
Discover Time Out original video