1. La Pastisseria Barcelona
    Foto: La Pastisseria Barcelona | La Pastisseria Barcelona
  2. La Pastisseria Barcelona
    Foto: La Pastisseria Barcelona | La Pastisseria Barcelona

La Pastisseria Barcelona

  • Restaurants
  • Eixample
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Després de guanyar la copa del món de pastisseria el 2011, l'aleshores jove pastisser Josep Maria Guerola Rodríguez va obrir aquesta pastisseria amb espai de degustació per donar sortida a la seva creativitat i talent. Hi trobareu el pastís Rosa dels Vents, amb el que va guanyar la partida als francesos en el seu terreny, i tota una línia de pastisseria de creació pròpia com el pastís Rouge: mousse i compota de fruits vermells, pa de pessic tendre d'ametlla amb gerds i base de sablé. Per la banda de la xocolata, per exemple, la Xoco Line: Mousse de xocolata negra 65%, sobre una base de pa de pessic de cacau sense farina ni fruits secs, decorat amb xocolata ratllada i maduixes fresques. Per altra banda, versions virtuoses i personals de sachers, milfulls o massini. 

Detalls

Adreça
Aragó, 228
Eixample Esquerre
Barcelona
08007
Transport
Universitat (L1-L2)
Horaris
De dt. a ds. de 9 a 14 i de 17 a 20 h. Dg. de 9 a 14.30 h. Dl. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà