Després de guanyar la copa del món de pastisseria el 2011, l'aleshores jove pastisser Josep Maria Guerola Rodríguez va obrir aquesta pastisseria amb espai de degustació per donar sortida a la seva creativitat i talent. Hi trobareu el pastís Rosa dels Vents, amb el que va guanyar la partida als francesos en el seu terreny, i tota una línia de pastisseria de creació pròpia com el pastís Rouge: mousse i compota de fruits vermells, pa de pessic tendre d'ametlla amb gerds i base de sablé. Per la banda de la xocolata, per exemple, la Xoco Line: Mousse de xocolata negra 65%, sobre una base de pa de pessic de cacau sense farina ni fruits secs, decorat amb xocolata ratllada i maduixes fresques. Per altra banda, versions virtuoses i personals de sachers, milfulls o massini.
La Pastisseria Barcelona
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Aragó, 228
- Eixample Esquerre
- Barcelona
- 08007
- Transport
- Universitat (L1-L2)
- Horaris
- De dt. a ds. de 9 a 14 i de 17 a 20 h. Dg. de 9 a 14.30 h. Dl. tancat
Discover Time Out original video