Lluny d'elaboracions sobrecarregades, a La Real volen recuperar "l'esperit clàssic made in USA", diu Arturo López, soci del local amb el xef Eduardo Egui, també veneçolà i cuiner que ha passat per Mugaritz. I ho aconsegueixen amb panet de broix i evitant el gegantisme. La Roja segueix els paràmetres de la casa: precisió i excel·lència en els sabors, més que no pas fer una acumulació sagnant de cinc pams. Vegeu: 180 grams d’'entraña' de vaca vella, picada amb greix de mitjana de bou. Cheddar, quètxup –amb xili coreà fermentat– i ceba vermella envinagrada com a contrapunt àcid a la dolçor del greix, i un brioix untat amb mantega d’alls rostits. El resultat és portar a una altra galàxia la clàssica 'cheeseburger'. Sofisticació i precisió, en lloc de fer una muntanya de salses i carn picada.
Receptes com la Real -cheddar, bacó i crema de formatge curat- creen addicció (i de fet recorden les hamburgueses de Chicago de la vella escola, aquelles 'patties' de mida normal i sabor excel·lent). Tot és de producció pròpia: des del guacamole fins al quètxup de piquillos. Tot surt de la seva cuina, no perden el client de vista: fins i tot el seu servei de 'delivery' és propi.