Obert el 1990, aquest restaurant pròxim al passeig marítim ofereix una cuina mediterrània i d'arrel catalana basada en productes de km 0. Posseeix el segell Slow Food per donar suport a la feina dels petits productors ecològics de la comarca. En Valen Mongay, amo i xef, elabora plats de rigorosa temporada que combinen la tradició amb la modernitat. El xató, el bacallà amb alls confitats, els formatges artesans i el borratxo de malvasia de Sitges són alguns dels seus plats estrella. Tota la carn és de pastura i els peixos, salvatges. El celler dona preferència a les DO catalanes i els vins elaborats al Massís del Garraf tenen un especial protagonisme.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Sant Pau, 35
- Sitges
- 08870
- Preu
- €€€
- Horaris
- De dm. a ds. de 13.15 a 15.30 i de 20.15 a 22.30. Dg. de 13.15 a 15.30 h
Discover Time Out original video