La Salseta
Foto: Joan ValeraLa Salseta

Ressenya

La Salseta

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Mediterrània
  • Fora de Barcelona
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Obert el 1990, aquest restaurant pròxim al passeig marítim ofereix una cuina mediterrània i d'arrel catalana basada en productes de km 0. Posseeix el segell Slow Food per donar suport a la feina dels petits productors ecològics de la comarca. En Valen Mongay, amo i xef, elabora plats de rigorosa temporada que combinen la tradició amb la modernitat. El xató, el bacallà amb alls confitats, els formatges artesans i el borratxo de malvasia de Sitges són alguns dels seus plats estrella. Tota la carn és de pastura i els peixos, salvatges. El celler dona preferència a les DO catalanes i els vins elaborats al Massís del Garraf tenen un especial protagonisme.

Detalls

Adreça
Sant Pau, 35
Sitges
08870
Preu
€€€
Horaris
De dm. a ds. de 13.15 a 15.30 i de 20.15 a 22.30. Dg. de 13.15 a 15.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà