1. La Taverna del Ciri
    © Maria DiasLa Taverna del Ciri
  2. La Taverna del Ciri
    © Maria Dias La Taverna del Ciri

Ressenya

La Taverna del Ciri

4 de 5 estrelles
Sucadors de pa irredimibles, aixecadors de cullera, puristes catalans aclaparats: festa grossa!
  • Restaurants | Catalana
  • preu 2 de 4
  • catalan
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

La Taverna del Ciri ja no és aquella fonda amb menú de migdia econòmic que van obrir l'Artur Martínez i en Marc Ribas el 2013, però tampoc ha traït l'esperit inicial. Ribas, propietari únic, apunta a la cuina de fonda en versió ultralocal i gamma alta: aposten pels vins de Km0. No hi ha gintònics ni combinats, sinó digestius catalans centenaris, com la penjada ratafia, i vins fets a 20 km del restaurant.

Com diu el xef més mediàtic de Catalunya, "faig altres coses, però la Taverna del Ciri és la meva guerra". Això vol dir que el Ciri és la seva aposta personal per la cuina del territori, vehiculada a través de plats amb innovacions que surten del patró musical català però sempre tornat al ritme ancestral. I sempre amb una traçabilitat de producte proper modèlica. Per exemple, uns macarrons farcits de samfaina amb crema d'orenga i formatge Ermesenda, o un biquini de Bikini de cap i pota i colrave amb maionesa de raifort. Però també us hi esperen mandonguilles o pollastre de rostit, sempre amb el toc creatiu i diferencial brutal.

Detalls

Adreça
Carrer d'Antoni Torrella, 66
Terrassa
08224
Transport
Terrassa-Rambla (FGC)
Preu
15-20 €
Horaris
Dg. dl. i dt de 12.45 a 16.45 h. Dc. a ds. de 12.45 a 16.45 h i de 20.45 a 00 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà