Sartoria Panateri, la pizzeria dels xefs Rafa Panatieri i Jorge Sastre (que van defensar una Michelin durant anys al Roca Moo) sense dubte és una de les millors del món. Ocupa el lloc 21 en el prestigiós rànquing 50 Top Pizza, i el seu innovador format de pizzeria de proximitat, que elabora els seus propis embotits i formatges de manera artesanal, ha trencat fronteres, per esdevenir tendència. I l'hotel Mandarin Oriental Barcelona l'ha escollida perquè sigui un dels dos restaurants de l'hotel, almenys una temporada.
Fins al 27 de novembre, els dimecres de diumenge de 12.30 a 15.30 i de 19.30 a 22.30 h, Sartoria Panatieri s'instal·la al restaurant Blanc del Mandarin amb un format de restaurant pop-up. A la carta de La Tavola by Sartoria Panatieri hi trobareu embotits casolans fets amb porc Gascó, com el pernil o la mortadel·la trufada, i també la seva versió de la brasa en productes com els cabdells amb gremolata o l'api-rave en tres textures.
A la selecció de pizzes especials per a Mandarin Oriental hi abunda l'ús de producte de temporada com la carabassa o el tomàquet. Una bona mostra de la seva filosofia i creativitat és una pizza Margarita que només es podrà gaudir aquí, elaborada a base de salsa de tomàquets xerri rostits a la llenya, mozzarella i maionesa d'alfàbrega. La massa de les pizzes la fan amb farina ecològica local molta a pedra, elaborada i fermentada durant 72 hores. A aquesta excel·lència també cal afegir l'oportunitat de menjar al Mandarin a un preu inferior a l'habitual: l'àpat sortirà entre 40 i 50 euros per a dues persones, compartint 3 o 4 plats.