Fa un any que els germans Alcoriza, en Juli a la cuina i la Susana a la sala, van obrir una casa de menjars on oferir el morro de bacallà amb tomàquet fregit, panses i pinyons de l’àvia Carmen i els callos de tripa morena de vedella de l’àvia Vicenta. L’Andreuenc va de dues coses; del barri i de la família. Esmorzars de forquilla, entrepans, tapes i menú de migdia de tres primers, tres segons, postre i cafè per 17 euros. En resum, receptari català clàssic amb viratges contemporanis sense ínfules, elaboracions llargues de xup-xup pacient. Una mostra; la trencadissa d’ous amb botifarró i xips i l’arròs amb gamba de Palamós, sípia i allioli de safrà. El pa és del Forn del Passeig i les postres, de caure de cul a terra.

Ressenya
L'Andreuenc
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Neopàtria, 87
- Barcelona
- Barcelona
- 08030
- Transport
- Fabra i Puig (M: L1)
- Preu
- €€
- Horaris
- Dm. i dc. de 9 a 17 h. Dj., dv. i ds. de 9:30 a 17 i de 20 a 24 h.
Discover Time Out original video