El xef Jordi Vilà ho ha tornat a fer! Presenta un nou suggeriment a la carta de l’Alkimia, antiga residència senyorial dels propietaris de la Moritz i que és considerat el restaurant més bonic del món. El plat és per sucar-hi pa: el caneló Alkimia de pollastre rostit amb galeta de formatge, que podreu acompanyar amb una Moritz.
El caneló és un dels menjars més típics de la cuina catalana i un dels més històrics de l’Alkimia, on treballen aquest plat des del 2003. Les principals característiques de la nova creació són que el farcit del caneló ha estat picat a mà i que el tradicional formatge ratllat ha quedat substituït per una sablé de formatge, un detall innovador i únic que fascinarà els més llépols! El rostit de pollastre de pagès es barreja amb ingredients com ceba, tomàquet, oli, brandi, vi ranci, farigola i una punta de canyella. Per posar el toc final a aquesta proposta, el xef ha apostat per enriquir el farcit del caneló amb una mica de papada de porc.
El resultat és una creació original i deliciosa que fa palès, un cop més, l’esperit crític i arriscat de la cuina de la Fàbrica Moritz. Però serà millor que ho comproveu vosaltres mateixos, no creieu?
◊ Restaurant Alkimia. Ronda de Sant Antoni, 41. M: Sant Antoni.