Situat en ple barri de Gràcia, en una zona en què la vida fa olor de vermut i la llum té el color de les bones converses, Les Tres a la Cuina té un look que podria equiparar-se a locals d’altres barris universals com el Soho. La cuina del restaurant és fresca, en el sentit que els plats que s’hi ofereixen són com un ram floral pel reguitzell d’aromes especiades que ofereix i també per l'atenció que paren a l'estacionalitat del producte.
Les Tres A La Cuina és un negoci familiar: són la Sara Ramos, el seu germà Nacho i la mare, la Paqui Montoya. La seva especialitat és la cuina casolana, feta amb producte fresc i de proximitat. Això que sona a eslògan buit, elles ho fan real amb una cuina quotidiana tan bona que, un cop la tastes, la voldries cada dia. Ja sabeu que un nutricionista et dirà que mengis de molts colors diferents; aquí ho podeu fer amb plats tant saborosos i complets com trinxat de col i patata amb pebre dolç de la vera o verat amb 'crumble' de festucs i guarnició de patata amb xampinyons. En poques botigues de Barcelona hi trobareu un menú tan bo i ben preparat per deu euros.