Guanyador del Millor Entrepà 2010 segons Time Out Barcelona. El xef Brad Ainsworth el va aconseguir fent hamburgueses amb la millor vedella, receptes imaginatives i contundents, i una graella de pedra volcànica que fa agafar un gust fumat inimitable al tall de carn.
Little Bacoa és la primera hamburgueseria del grup Bacoa a Barcelona. Es tracta d'un petit local amb molt encant situat al barri del Born, just davant del mercat de Santa Caterina. Compta amb només 15 cadires i una graella i l'any 2010 es va posicionar com a un dels restaurants pioners de l'hamburguesa gurmet. Quan seieu aquí, sapigueu que ho feu en la zona zero de la bona 'burger' a Barcelona.
Com els seus fundadors, aquesta hamburgueseria és meitat espanyola i meitat australiana. Combinen l'atmosfera australiana de barbacoa amb la qualitat i paciència dels ingredients mediterranis. En la seva carta hi trobareu hamburgueses de carn de vedella ecològica del Pirineu, vaca gallega i xai de Burgos. Vehiculades en receptes tant llamineres com la de la casa, amb bacó, manxec, cheddar, cogombrets i mostassa artesana, o l'Asturiana, formatge blau Cabrales i ceba caramel·litzada a foc lent durant cinc hores.
Hi ha un factor invariable en tots els establiments de l'empresa: tot és casolà i fet des de zero. Bé siguin les seves salses (excel·lent chutney! També és per recordar la salsa picant), pans artesanals o patates, que tallen diàriament a mà i mai congelen. El resultat és quelcom que, encara que es faci a l'engrós, sempre és deliciós i artesà: perquè com ells mateixos diuen, el menjar de veritat té més bon gust.