En Víctor Quintillà i la Mar Gómez van iniciar el 2001 aquest projecte basat en la cuina creativa –ja normal en aquell moment– tot utilitzant producte de proximitat, fresc i ecològic –cosa menys 'trendy' que ara–. Ho constatareu en el peix, els ous o altres productes recuperats com les nyàmeres. També en una carta de vins on es cuida el producte nacional de tendència bio. Avui és tota una institució de l'alta cuina a Barcelona, i la que és potser la Michelín de preu més popular de tota Catalunya, sense que deixi de ser una experiència gastronòmica exquisida.
Estan adherits a Slow Food, i això significa una filosofia que cerca la sostenibilitat total, el compromís amb el producte de proximitat i el convenciment que l'alta gastronomia és cara, esclar, però no hauria de ser un luxe inabastable per a la majoria de la població. Fireu-vos el seu excel·lent menú degustació amb plats com un Marmitako de bonítol o pularda de Cal Nadal rostida en cocotte i brioix dels seus interiors.