O, ben obert, l’“oh” que devia exclamar el xef Jordi Llobet el 2013 en assabentar-se que el gastronòmic de Món Sant Benet ha rebut l’estrella Michelin. O que, segons com, l’ha conservat, perquè l'actual xef, l'Ivan Margalef, hereta el lloc i el llistó de l’Angle de Jordi Cruz. Fitxeu-hi, sens falta, els gormands que visiteu el monestir romànic, la Fundació Alícia, de la qual rep mestratge, o els horts, que li proveeixen matèria primera. La cirereta del pastís alimentari del complex pretén que, com el seu equip, hi gaudiu. Res més.
I a fe que hi gaudireu: el seu menú degustació surt molt bé de preu tenint en compte que som en una Michelin, i és un passeig llarg pels sabors de temporada de la Catalunya interior, de la qual Sant Benet n'és la porta d'entrada: hi trobareu plats com ànec amb blat (element tradicional de la cuina del berguedà) i mandarina o arròs cremós de bou de mar amb bledes i espinacs.