Considerat un dels millors restaurants xinesos de la ciutat, La Olla de Sichuan ofereix una mescla entre la cuina tradicional xinesa i plats de creació pròpia que us faran viatjar fins a la Xina i, concretament, a la regió de Si Chuan amb plats com ‘l’ànec a l’estil de Pequín’, una gran varietat d’arrossos i fideus saltejats, carns i peixos, plats vegans i vegetarians i, per descomptat, el seu plat estrella, el ‘Hot Pot’, una espècie de ‘fondue’ típica d’aquesta regió on els aliments es cuinen directament dins l’olla sobre la taula.
El local, que compta amb capacitat per a un centenar de persones i diferents sales és, sens dubte, un ‘plus’ per a l’experiència gastronòmica: il·luminació led que s’adapta a les necessitats de cada client, soundsystem per fer sonar la millor banda sonora i, també, música en directe de diferents estils per acompanyar-vos durant la vetllada.
El restaurant també ofereix la possibilitat de lloguer de sales perquè pugueu celebrar diferents esdeveniments i personalitzar el menú segons cada ocasió.
En definitiva, un ‘must’ de la cuina xinesa de Barcelona!