Les truites són les de sempre. Aquesta és la premissa amb la qual Vicky Martínez i Liad Finkelstein van voler obrir un nou restaurant on la cuina dels anys 80 torna i el local on s'han instal·lat serà un viatge al passat a la cuina tradicional i casolana. Després del seu reconegut bar 'Tapazia', un temple dedicat a la truita de patates, han volgut seguir amb les receptes de truites per a tots els gustos i que, sobretot, recordin a la truita més tradicional i 'de tota la vida'.
El gran valor de Los Tortíllez és que les truites de patates es fan en el moment que el client les demana, i al punt que desitja (fins i tot si ets un dels indocumentats del 'sense ceba'). També hi ha receptes pròpies, esclar. Com la Cayetana Tortíllez, amb tòfona, ceba caramel·litzada, pernil ibèric i formatge de cabra, o La Carmiña Tortíllez amb lacón de grelos. Però no tot són truites! A Los Tortíllez les tapes i els acompanyaments també seran un plat fort per als àpats. Ensaladilla rusa, esqueixada, bomba de moniato i xai... Tota una varietat de plats trets de les receptes familiars que us faran ser com a casa!