Louis 1856 (TANCAT)

  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • Sant Antoni
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

La braseria gastronòmica de Jordi Vilà al soterrani de la Moritz és una delicadesa que reprodueix el model de restaurant francès de finals del segle XIX (sense oblidar les arrels italianes i que és a Barcelona). El servei és espectacularment eficaç i decimonònic: el restaurant recupera l'ofici del cambrer amb carro que acaba el plat davant del client. Oblideu el menú degustació: aquest és un local per compartir grans peces, com per exemple un rostit de cabrit en tres peces (espatlla, cuixa i costella) o un tronc de turbot a la brasa amb salsa de llimona escalivada. Un lloc de festa major, amb tota la contundència i subtilitat de Vilà. No us perdeu les postres, també en carro.

Detalls

Adreça
Ronda de Sant Antoni, 39 - 41
Barcelona
Transport
Sant Antoni (L1-L2)
Horaris
De dt. a dg. al migdia. Nit de dijous a dissabte. Dl. tancat.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà