Un lloc que no us heu de perdre. Un lloc que per la varietat de la seva oferta, el seu horari diari i que mai no està tancat, s’ha imposat en dos anys com un punt clau de reunió i de plaer. La llum natural que l’inunda i els colors escollits per a la seva decoració justifiquen aquest nom. El bon ambient i l’excepcional acollida i servei fan la resta. Però el fonamental és la proposta. Obert cada dia des del matí fins a la matinada, llueix a l’aparadors gelats casolans, com tot el que fan.
Punt principal d’atracció són les empanades, en tenen unes tretze versions, que es diferencien d’altres per la qualitat de la seva pasta feta a mà i la combinació de sabors i textures. Pastissets com el de ceba molt treballat a foc lent, formatge i olives negres o la tarta pascualina d’espinacs i mató, en són dos clars exemples. Aquestes primeres cites són per al passejant que vulgui fer un mos a deshores. Però asseure’s a gaudir a la lluminosa i acolorida sala interior o a la terrassa és al que convidem seriosament.
La Roxana a la cuina i la Marcela a l’atenció, destaquen per la seva simpatia, però sobretot pel seu bon fer. A més de les empanades, l’hamburguesa amb pa especial i la focaccia de rosbif són experiències desitjables per als carnívors de llei. El fet que la Roxana sigui italoargentina influeix de valent en el capítol de les carns, ja que l’hamburguesa, presentada al punt demanat, és exceŀlent, i la focaccia, fora de sèrie. Per als seguidors del choripán, és una cita ineludible i el producte elaborat només per a elles és únic.
Però el més interessant és el menú diari, on s’inclouen amanides, sopes (fredes d’estiu), carns (atenció quan hi ha tall que es pela) i peixos de receptes senzilles però ben fets i amb grans resultats. El menú costa 8,50 a l’interior i 9,35 a la terrassa. Hi ha molta oferta vegetariana. Els gelats i les postres elaborats per la Roxana i la Marcela són sublims