El menjar de carrer llatinoamericà, aquell que fusiona diferents tradicions de 'street food', està agafant embranzida a casa nostra. Un bon exponent n'és el colorista Machete, un local que proposa aglutinar el menjar de carrer d'Argentina, Xile, Perú, Veneçuela i Colòmbia. Al pis de dalt hi ha una 'taquería' amb totes les de la llei, amb receptes casolanes i de creació pròpia, com per exemple un 'taco' de costella de porc amb alvocat, 'pico de gallo', crema de 'jalapeños' y 'chicharrón'.
I a la resta del local podreu gaudir d''arepas', 'anticuchos' (broquetes a l'estil peruà), ceviche 'cartagenero' –tal com el preparen a Colòmbia– i també altres receptes tradicionals del con sud, com per exemple una graellada estil argentí o la 'ropa vieja cubana'. Si us agrada el picant, tranquils, que aquí el podeu demanar al punt i fer-lo davallar amb una bona cocteleria de mezcal i tequila, però també amb 'agua' mexicana, aigua amb fruita i sense alcohol.