El primer local de Mad Mad Vegan fou una petita parada al mercat de Sant Ildefonso de Madrid el 2019. Des de llavors, l'hamburgueseria vegana Mad Mad Vegan ha consolidat la seva presència a Madrid per mitjà de dos restaurants al centre i el 2024 un a Barcelona, a la zona d'obertures de restaurants més 'hot' de la ciutat, la d'Enric Granados.
Opten més per l'hamburguesa senzilla 'made in USA' estil 'cheeseburger' que no pas per inventar receptes rebuscades. I la simplicitat els ha funcionat: segons la guia vegana Happy Cow, aquí es menja una de les millors hamburgueses veganes del món. Em cruspeixo una Double Vacon: burger d'Heura, doble 'formatge' cheddar fos, 'vacó', enciam, tomàquet, cogombres, ceba vermella i salsa Sweet Carolina casolana. Va amb unes patates fregides la mar de bones –no es paguen apart– i salsa picant suau. I la veritat és que és una hamburguesa molt reeixida, de sabor compacte i unificat, que juga a la lliga de la 'burger' clàssica que ajunta quatre sabors amb la infal·lible conjunció de greix, sal i sucre –estil Five Guys però plant-based - en comptes de formulacions d'autor. Alerta als entrants: la coliflor arrebossada i servida a l'estil d'aletes de pollastre picants és una delícia.