Al Massís Central de França, a l'antiga regió del Llemosí, es conserva una raça bovina rústica molt valorada per la seva altíssima qualitat de carn, de sabor excel·lent i greix entreverat. I és justament la carn de Limousin la que dóna nom a aquest nou restaurant ubicat a l'Eixample, que ofereix experiències culinàries inoblidables.
I és que la seva cuina combina la tradició francesa amb tocs exòtics i moderns, rendeix culte a les preparacions a la brasa i aposta per talls de carn excel·lents i per maduracions en sec durant 60 dies, un procés que intensifica el sabor i la tendresa de la carn. Proposen un menú dissenyat per sorprendre i delectar en cada mos. I ho fan amb entrants com el foie micuit cobert de festucs i compota de fruits vermells, les vieires beurre blanc, les gambes al coco cruixent o el brioix de filet amb ceba caramel·litzada i Dijonnaise. També tenen fondues, la clàssica, la de filet i una de llagostí a la brasa certament sorprenent. I de segons compten amb un ampli assortiment de carns a la brasa entre les quals costa escollir. Entre les propostes estrella destaquen especialment el llom alt amb os limousin madurat durant 60 dies, que serveixen amb un fogonet de pedra perquè cada comensal l'acabi de fer al seu punt exacte; o el Brisket Black Angus, que es desfà al tall i destil·la melositat; o les costelles de xai de Nova Zelanda, de sabor intens i deliciós. Les postres també han estat escollides al detall combinant propostes d'aquí i d'allà, com el vi garnatxa dolça amb carquinyolis, la tarta de xocolata, oli i sal, la torrada de brioix amb gelat de torró o les maduixes jubilée.
I si alguna cosa destaca també és la extensa carta de vins amb els quals maridar cada plat, formada per una selecció dels millors caldos catalans, espanyols, francesos i argentins, amb blancs amb DO Terra Alta i Costers del Segre, i també el famós Petit Chablis de la Borgonya, i negres amb DOQ Priorat i DO Montsant, entre altres, així com Bordeus, Cote du Rhone i Mendoza. Tot un plaer per als més sibarites.