Poca broma. El Maitea –'afecte' en basc– ofereix una varietat de més de cent pintxos freds i calents. La particularitat, ens explica Nico Montaner, és que en aquesta atípica barra la cuinera és sa mare, una basca establerta a Catalunya. I amb arrels tan nostrades que en la seva extensíssima carta el pintxo de porro amb romesco conviu en igualtat de condicions amb la truita de pebrot del piquillo. En aquest afany catalanobasc, el personal pot menjar pintxos a la barra o a la taula. Ens podríem estendre fins a l'infinit sobre la seva varietat, però només direm que la tònica aquí és la senzillesa, l'originalitat i la qualitat. Apareixeu a les 20.30 h, atletes de l'escuradents. I si us entauleu, doncs us trobareu de cares amb un excel·lent restaurant basc amb producte del milloret, amb picades d'ullet a la Catalunya de bon menjar: patata emmascarada del berguedà, truita de bacallà, pochas a la basca, mitjana de bou madurada...
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video