Una cosa és menjar i l’altra és menjar, menjar, que és el que vol dir en indonesi el nom d’aquest petit establiment cantoner obert el 2018. L’Andrey, l’amo, és un actor i cuiner autodidacte javanès que, cansat de no trobar restaurants on poder degustar plats del sud-est asiàtic casolans i de qualitat, va decidir obrir-ne un de propi. El plat més celebrat de la carta, força breu, és el que porta el nom del restaurant: un deliciós saltat de porc, pebrot, ceba i alfàbrega condimentat amb 'sambal' (una salsa tradicional indonèsia de cocció pacient i feta amb pebrot vermell, xili i all) i acompanyat d’arròs. L’opció vegetariana és amb tofu. Els clients són majoritàriament veïns, ravalers i algun 'instafoodie'. Molt recomanable.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Lluna, 4
- Raval
- Barcelona
- 08001
- Transport
- M: Sant Antoni (L2)
- Preu
- €
- Horaris
- De dt. a dj. de 20 a 23 h. Dv i ds. de 13 a 16 h i de 20 a 00 h.
Discover Time Out original video