El Maleducat té un cognom explícit: Casa de Menjars. Tres amics de la infància –a la cuina el Víctor Ródenas (Caelis, Via Veneto) i els germans Marc i Ignasi Garcia a l’apartat 'business'– han convertit el Maleducat en un dels llocs més calents de Sant Antoni des que va obrir el 2020. De carta curta i pissarra llarga, acostuma a haver-hi suggeriments que canvien cada dia, i que són un homenatge ple de tècnica i frescor a l’hedonisme desvergonyit. Fieu-vos dels vins a copes: els tria el sommelier de l’ABaC.
En tres anys –van obrir el 2020– han fet una evolució sorprenent i meritòria: de bar de tapa i platillo selecte i molta gresca a restaurant creatiu on la informalitat es combina amb tovallons de fil. Ara la cosa va d'una cuina catalana evolucionada, que no té por de fer apostes un xic arriscades i sovint triomfals. Com per exemple, un meravellós ajoblanco amb granissat de tomàquet, alfàbrega i tonyina que és un antídot contra tots els tàrtars adotzenats. I també mar i muntanya del segle XXI: l'estofat de tendons de vedella amb lluç de palangre fregit és una festa del col·lagen, alleugerida per la piparra. Cullera tecnoemocional, tu!