Visualment impressiona: uns baixos a la part 'eivissenca' de la platja, a tocar l'hotel W, un local amplíssims, ple de llum i espai. Però sobretot impressiona una barra ondulada rere la qual es veu una cuina oberta de 20 metres de longitud: l'espai l'ocupen 19 paellers d'alta precisió que, segons expliquen, claven el punt de cocció del gra. Un fet que converteix aquest restaurant en l'espai de cuina a la vista d'arròs més gran d'Europa! (fins i tot hi ha un rècord per a això!).
La carta, us ho podeu imaginar, és una selecció d'arrossos i paelles per a tots els gustos, des de les propostes més clàssiques com l'arròs negre de calamars i musclos amb allioli, Arròs de marisc del "senyoret" o un arròs caldós de llamàntol, fins a les més atrevides i originals, entre les quals destaquen un arròs de bacallà i alls tendres amb allioli de pebre vermell i o un arròs de muntanya amb botifarra negra i costella de porc confitada a baixa temperatura. Per fer-se un bon panxó de menjar i anar directe a la tovallola de la platja.