Tots coneixem Poble-sec per ser com una olla a pressió on el teatre i la música bull de dalt a baix del Paral·lel. Això sí, sabíeu que des del 2015 també hi vibra l'alta gastronomia?
I és que ja fa sis anys que al carrer de la Creu dels Molers, 4, a l'ombra de la plaça dels Ocellets, hi trobem el restaurant Mano Rota, un racó on viure una autèntica delícia culinària amb plats d'allò més originals.
Que no us enganyi la seva petita porta; a l'interior us espera un univers gustatiu amb molta personalitat. I que no us estrany el seu nom, perquè, sí, en això de la gastronomia... hi tenen la mà trencada!
Després d'anys d'èxits, durant l'últim any han fet evolucionar el seu restaurant cap a una major proximitat i cura del client i els detalls. El resultat? Una carta més reduida (i igual de bona!) amb molta més rotació i estacionalitat dels productes.
I el millor de tot és que sigui quina sigui l'opció que vulgueu, la trobareu! I és que avui dia la seva carta es divideix en tres opcions ben diferents que aconsegueixen satisfer els 'foodies' més exigents.
Ens hi endinsem?