Mano Rota, a cavall entre la gastronomia tradicional i moderna

El restaurant Mano Rota de Poble-sec proposa tres opcions ben foodies per fer-vos gaudir de la seva carta variada: des de plats completament mediterranis a fórmules amb tocs internacionals
Mano Rota
Foto: Mano RotaMano Rota
Time Out en col·laboració amb Gastronosfera
Publicitat

Tots coneixem Poble-sec per ser com una olla a pressió on el teatre i la música bull de dalt a baix del Paral·lel. Això sí, sabíeu que des del 2015 també hi vibra l'alta gastronomia?
I és que ja fa sis anys que al carrer de la Creu dels Molers, 4, a l'ombra de la plaça dels Ocellets, hi trobem el restaurant Mano Rota, un racó on viure una autèntica delícia culinària amb plats d'allò més originals.
Que no us enganyi la seva petita porta; a l'interior us espera un univers gustatiu amb molta personalitat. I que no us estrany el seu nom, perquè, sí, en això de la gastronomia... hi tenen la mà trencada!
Després d'anys d'èxits, durant l'últim any han fet evolucionar el seu restaurant cap a una major proximitat i cura del client i els detalls. El resultat? Una carta més reduida (i igual de bona!) amb molta més rotació i estacionalitat dels productes.
I el millor de tot és que sigui quina sigui l'opció que vulgueu, la trobareu! I és que avui dia la seva carta es divideix en tres opcions ben diferents que aconsegueixen satisfer els 'foodies' més exigents.
Ens hi endinsem?

1. De temporada i per sorpresa

Vosaltres només heu de mencionar els vostres gustos i possibles intoleràncies i ells us planten a taula autèntiques meravelles.
El menú de temporada, amb un preu de 70 euros, consta de 4 snacks, 6 plats i 2 postres i us assegurem que és d'aquells menús on les panxes queden ben tipes.
Hi trobareu delícies com un cebiche de reig amb ají groc, moniato i quicos. O una galta de vedella amb salsa de miso-mostassa, orellanes i torrefacte de cafè. 

2. Migdies de luxe

Els dijous i els divendres al migdia, a Mano Rota dinareu com reis i reines.
I és que hi trobareu el seu menú setmanal a un preu de 20 euros, amb plats com un tàrtar de llobarro amb salsa Nikkei d'ostres, encenalls de foie marinat i torrades de nori o unes escopinyes al wok amb sweet-chilly de fruita de la passió. Ens cau la bava!

3. Una carta per repetir

Per si no hi havia prou amb les combinacions de sabors dels menús anteriors, a la carta us quedaran altres genialitats per tastar, com un arròs cremós de sèpia i verdures de primavera amb salsa Pekín o una ensalada de mozzarella amb agredolç de tomàquet, oli de shiso i espinacs. En voldreu repetir!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat