Els bons restaurants es poden diferenciar en alguns aspectes: cuina tradicional en contraposició a la cuina d’avantguarda, plats d’una regió geogràfica determinada i plats culturalment més propers a nosaltres, cars i econòmics, però hi ha un factor que mai no canvia si el que es vol fer és deixar el client satisfet, que és treballar amb bon producte, el de més qualitat que puguem trobar al mercat. Sense una bona matèria primera, no hi ha cuina bona, i aquest és l’aspecte prioritari que planteja el nou restaurant de Ca la Nuri, que acaba d’obrir al Poblenou amb el nom de Bocafí d’en Noguera. Productes del mar i de la terra, animals i vegetals, sempre units pel fil daurat del sabor incomparable.
Ca la Nuri sempre s’ha distingit per la seva qualitat gastronòmica, és un referent absolut de la cuina de mercat i de temporada a Barcelona, i a mesura que han passat els anys, s’ha anat ampliant amb nous locals. Ara és el torn de Bocafí d’en Noguera, que és un homenatge a en Jordi Noguera, el company vital i professional de la Nuri, un gourmet insubornable que ha inspirat la proposta gastronòmica del Bocafí d’en Noguera. Un tribut a la cuina mediterrània, tradicional i de qualitat, amb un toc elegant, però sobretot potenciant el sabor i la consistència, amb una especial predilecció pels productes catalans. Vols saber què et poden oferir? Para atenció.