El Marimorena té potencial i talent per fer feliç tothom. Ara ho és el seu xef i propietari, l’Albert Mendiola, que va guanyar el premi de cuiner de l’any del Fòrum Gastronòmic de Girona del 2017. Mendiola –deixeble de Berasategui, va elevar a primera divisió la cuina del Bar Mut– és santboià i va obrir “al poble per aprofitar els recursos del Parc Agrari i treballar per a la gent del meu poble”. Mendiola, boig del producte de proximitat, ha bastit una carta de cuina catalana on hi ha plats sucosos –calamarsets amb xiitake i buti de perol de Jafre, la Xanadú del Perol– i molt plat vegetarià, com una pontent escudella vegetal i una truita de carxofes inenarrable. Apreus amables, porducte excel·lent i un menú de migdia esplèndid. Aneu-hi: vint minuts de FGC us separen d’un festival de degustació a 35 euros.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video