En Jordi Aros i en Kuldeep Singh han reobert Masala73 com a Casa Masala. I han fet una rentada de cara a l'establiment, amb una gran barra oberta des d'on pots veure com preparen el pa 'naan' i una modernització de l'interiorisme –abans més minimalista– però en essència segueix sent un restaurant indi potent i contemporani amb esperit de casa de barcelonina.
La intenció, diu Arós, “és fer servir les receptes de la família del Kuldeep i revaloritzar-les, amb tècnica i producte d’ara i aquí”. Els dos es van conèixer en les cuines d'un grup de restauració, i primer van unir esforços en un 'food-truck' anomenat Masala73, pioner de la cosa índia sobre rodes a Catalunya. Ara, a Casa Masala no volen ni sentir el terme fusió. I la veritat és que fan bé. La curta carta és sòlida, amb tres curris excel·lents (de verdures, de pollastre 'tikka masala', i d'albergínia) i sobretot un suavíssim xai ecològic de Cal Tomàs, amb picada i especiada amb espècies.
L’esperit de bus contemporani –noves receptes a còpia d'encreuar menjar de carrer – els porta lluny: l’'alu tikki' –truita sense ou amb verdures i cigrons– té forma de bomba de la Barceloneta, amb una potent maionesa de curri. Brava de veritat. I qui vulgui un homenatge: una potent ploma de porc de gla al forn tenduri, amb crosta de greix socarradet, deliciosa.