Un regal per a l’esperit. Si esteu estressats per culpa dels estralls de la vida moderna, heu d’anar a sopar a aquest oasi de bambú, fusta, coixins i aigua –tenen un petit riu i tot–. És un lounge indi adaptat a la vida urbana i la seva carta juga a les mateixes lligues que la deliciosa decoració: és sensual, sofisticada i farcida de sabors llunyans. El Mayura es dedica a les receptes índies de tota la vida, però hi afegeix un toc creatiu i mediterrani a la poció. I si us poseu a to, a la nit també fan còctels: jornada completa al paradís.
Poden presumir de forn: tenen un forn tenduri tradicional que no és tant corrent de veure a Barcelona, fet de fang i on es cuinen carn i verdures al carbó. Voleu un bon banquet? Encarregueu una degustació de carn al tenduri: costeles de xai, xai tikka, pollastre tenduri i verdures. I no patiu, que la cuina índia té moltes opcions vegetarianes. L'altre opció és demanar un bon curri picant que pot ser de pollastre, xai o verdures, curull de salses barroques i espècies índies.