Vols saber el secret de l'èxit d'aquest restaurant? Una proposta culinària artesana basada en ingredients de temporada i un ambient juvenil on no falta el millor indie-folk anglès! Escull entre una gran varietat de torrades i verdures per omplir els teus plats de color.
MENÚ
Sucs a escollir
Energy o Green
Aperitius
Chutneys casolans amb pa de pita i "poppadom"
Cremes i amanides a escollir
Crema de bròcoli i crème fraîche, Cremós de burrata, tomàquet i pesto o Amanida de ruca, remolatxa rostida i pera
Proteïnes a escollir
Escalopa de vedella, puré de patates i mantega trufada
Calamar a la planxa amb Pak Choi i sèsam
Parmigiana d'albergínia
Pasta i llegums a escollir
Pasta amb salsa Idizabal
Fumat de quinoa amb carabassó, iogurt, menta i cogombre
Cous cous amb pastanaga i carabassa al curry
Aquest menú, disponible de dilluns a divendres per dinar, inclou unes postres o un cafè.