Ja fa una dècada que Helton De Paula va obrir un dels restaurants d'hamburgueses d'autor pioners de la ciutat, al barri del Poble-sec. I va arribar a la fama ben aviat, en gran part gràcies a la sucosa hamburguesa de 'picanha' tallada a ganivet. És una tècnica brasilera dominada pel xef Helton que va causar furor entre els transeünts de Barcelona, que no estaven acostumats a aquest tipus de cuina exòtica. Des d'aleshores, la fama s'ha mantingut en marea alta i bona prova de l'èxit és l'obertura d'un nou restaurant al barri de Gràcia que coincideix amb el 10è aniversari de la casa mare. Regalar un nou local a la ciutat no era prou per celebrar-ho, així que han decidit treure un menú especial disponible als migdies i durant tot el mes d'abril a 10 euros, en homenatge als anys complerts. Podreu endrapar-vos una de les seves delicioses 'burgers', una guarnició i una beguda a preu de butxaca a qualsevol dels dos establiments de De Paula!
Quines delícies us podeu demanar? La famosa Copacabana amb el tall brasiler, especialitat del xef, a més de tomàquet, ceba, mozzarella semi curada, enciam i salsa maionesa de la casa. I també tenen altres tan interessants com la França Xica, amb formatge blau, sofregit de tomàquet, ceba i ruca. El pa que acompanya l'hamburguesa és també un dels secrets del restaurant, elaborat per forners artesanals. El foc, la brasa i el carbó són els altres pilars de la casa des del principi, tot un focus d'atracció perquè aquesta cocció es realitza a la vista. Esteu preparats per aquest festí d'hamburgueses en un local embaldosat en blanc, com si fos una carnisseria? Sumeu-vos a la festa i consulteu els detalls aquí!
- Terol, 6. M: Fontana (L3).
- Creu dels Molers, 65. M: Poble Sec (L3).